Summer Soulstice

Summer Soulstice

When

June 23, 2023 - June 25, 2023    
6:00 pm - 5:00 pm

Welkom op Summer Soulstice!

Treewise ontvangt je graag op een weekend natuur- en zelfbeleving in La Source (Erneuville) van 23 – 25/6

Voor natuur-nieuwsgierigaards die wel eens een diepere immersie willen meemaken – voor zelf-ontdekkingsreizigers die zich thuis voelen tussen de bomen – voor zij die nood hebben aan een zinvol weekendje er tussenuit – voor zij die zich terug willen opladen onder de midzomerzon – voor zij die op een totaal andere manier naar de natuur en hun eigen natuur willen kijken.

De zon op zijn zenith. Het bladerdek in vol ornaat. De zomerlucht vredig waaiend over het gras. De langste dagen van het jaar leiden ons samen naar het St. Jans-feest, liever gekend als “Litha” of “Ukon Juhla” – met groot zomervuur. 

Summer Soulstice is een én-én evenement voor natuurontdekking en zelfontwikkeling met wetenschappelijk onderbouwde methodes én natuur-mystieke ervaringsmomenten. Met dieper zelf-werk én rust- en genietmomenten.

Al dit ge-host door Une Source Sauvage en be-gidst door Treewise.

 

Heel concreet?

– 2 dagen en 2 nachten in de natuur – van vrijdagavond tem zondagnamiddag

– een boeiend maar niet té druk programma

– 6 heerlijke en gezonde maaltijden (mét natuurlijke en lokale ingrediënten)

– Kamperen in La Source (met je tent, camper of gewoon openlucht) – authentieke faciliteiten incl.

– kleine fijne groep van 12 deelnemers

– deelnameprijs: € 295

 

Programma: 

De Natuur en jou
Ontdek de Ardeense natuur vanuit rust en zuiverheid. Met je zintuigen, met je lichaam, vanuit andere invalshoeken. Leer over de voordelen van natuurcontact voor lichaam en geest en hoe je deze toepast in je dagelijks leven.
 

De Natuur in jou
Wat leeft er in jezelf? Zijn er thema’s in jouw leven die je bezig houden? Laat het licht schijnen op alles waar je sterk in bent, maar ook op alles wat je tegenhoudt te groeien. We gebruiken de natuur als spiegel en ‘buddy’ in onze zelf-ontwikkeling.
 

De Natuur achter de Natuur
De natuur is een bron van energie en wijsheid. Je komt via jouw innerlijke zintuigen in contact met andere stromingen in de natuur. Open je geest en gevoel (op jouw natuurlijke manier) en laat de magie van de zomerzonnewende binnen komen.

Op zaterdagavond vieren we samen het midzomer-feest met een groot vuur – muziek & dans optioneel 🙂

Over “La Source” (Une Source Sauvage):

Une Source Sauvage is een startende community met couhousing en permacultuur-plannen waar duurzaamheid en natuurbehoud centraal staan. Een groot terrein tussen de Ardeense bossen mét een natuurlijke bron en stroom(pje) in het midden van het veld. Het is veel meer dan een stuk grond, een bezield socio-cultureel concept gedragen door 4 geïnspireerde mensen.
“La Source” bevindt zich in het dorpje Erneuville (provincie Luxemburg).

 

Inschrijving

Overtuigd? Verzeker je plekje(s) via de webshop!

Heb je eerst nog wat vragen? Stel ze gerust aan Anthony Bal (Treewise) via anthony@treewise.be

In geval van annulatie door de organisator wordt het volledige inschrijvingsbedrag terugbetaald.
Annulaties door deelnemers worden volledig terugbetaald tem 12/6 – na deze datum zijn (omwille van organisatorische redenen) geen terugbetalingen mogelijk.

Leave a Reply